Hej alla fans
Gjorde lyxbrunch med bästisar följt av massa mys.
 
Tillbringade en fredagskväll på strömlida innehållande detta.
 
Såg flera beck-filmer flera kvällar i rad med Sofi. Hade ansiktsmaskier och var fab.
 
Åkte till Stavaträsk en helg med mor och far, körde skoter och umgicks med släkt. 
 
Dansade och drack alkohol hos Olivia.
 
Fångade dagen med Olivia och Sofi. Packade bilarna full med sparkar och gled omkring på isen en hel dag.
 
I fredags fick jag äntligen träffa Linn och Björn. Vi blev bjudna på lunch hemma hos Tove, därefter åkte jag och Maja hem till henne där vi lagade middag och inväntade kvällen som vi spenderade hemma hos Linn med massa vänner. 
 
Dagen därpå åkte jag och dessa peeps till hammenviken där vi grillade och fångade ännu en dag. (ps, kan alla ägna en minut att beundra Nathalies fina poser, fick seriöst inte en enda vanlig bild på henne<3). Efter många timmar framför elden åkte jag hem, duschade och inväntade Maja och Nathalie, vi lagade middag tillsammans och fick därefter besök av Olivia. Dagen efter, söndag, vaknade jag upp av att solen sken, fick dåligt samvete för att jag låg i sängen klockan 12 på förmiddagen. Åkte till Nattis där vi åt frukost i solen på balkongen, sen bakade vi tårta och förberedde för kallas. På kvällen umgicks jag med Elin och Fanny och även Micaela och Joel en snabbis. 
 
Utöver detta så lever jag livet, är med min familj, mina vänner och njuter av mina vårkänslor. Jag har även fått ett nytt jobb sen några veckor tillbak där jag trivs superbra och där jag får jobba mycket. Har även tillsammans med Mor och Ingela skaffat kort på Stepin, där vi har tillgång till både gym och pass. I lördags bokade jag även en resa till Stockholm i mars med Nathalie, vi ska hälsa på Linn och Carolina, längtarr. Idag har jag jobbat förmiddag, tagit en lång pn och öppnat massa paket jag beställt hem. Nu ska jag se gossip girl med mamma och sen lägga mig tidigt då jag jobbar förmiddag även imorgon, vi ses.