2017-03-01
Hola mina kära vänner! Ett tag sen sist i vanlig ordning. Med mig är det bra, idag har jag käkat lunch med alla mina fantastiska kollegor följt av gruppträff. I eftermiddag hade jag planer på att studera, jag är inne på tredje timman framför youtube, även det i vanlig ordning. 
 
Oj sen sist har jag hunnit med ganska mycket. Jag har äntligen tagit tummen ur och tagit mitt skoterkörkort, jag har spenderat en halv helg i Kåbdalis med mina vänner, kört skoter med far min, jobbat, pluggat, hängt och haft två minisemestrar, en i Umeå och en i Stockholm. Vi har även hunnit spika Göteborg för denna sommaren också, tradition. I Umeå bodde jag på ett fantastiskt hotell med fantastiska Nathalie, Olivia, Jessika och Alexandra. Vi gick på konsert, drack coola drinkar och åt cool mat på pinchos, drömde om orangeriet och levde lajvet med stans bästa utsikt. Förra veckan hade jag långhelg som jag spenderade med min offerliga i Stockholm. Massa stros, lite shopping, fest, konsert, äventyr, mys och framför allt en himla massa skratt, hela min liga samlad, bättre än så blir det inte. Fick dessutom träffa alla mina stockholmsfavoriter, dröm.
 
Ber om ursäkt för ett inlägg med lite information om mitt spännande liv samt inga bilder, har som vanligt endast printscreens och selfies i mobilens album. 
 
Fick bara lite inspo och ville kika in här, nu blev jag less, så nu skall jag avgå, på återseende.