2016-08-08
En helg i Stava. Fiske, grillning, utflykter, äventyr och bara en massa jäkla mys.
 
Haha mästaren i kasta sten. En mysig picknick en mysig kväll med mysiga vänner.
 
Spenderade en eftermiddag/kväll hemma hos Nattis på hennes balkong, svar ja, vi hade det precis lika fantastiskt som det ser ut.
 
Jag har ju hunnit fylla år också, inte att glömma. Den nittonde firade jag min födelsedag med mina vänner, vi fyllde ett långbord som tog upp hela inglasningen och vi surrade ända fram till natten. Världens bästa presenter fick jag också, värdes mig. Den tjugonde, på självaste födelsedagen jobbade jag kväll, innan hann jag med fika, sol och bad på pitsund. Dagen efter firades jag av min släkt och familj, presenter i världsklass, fika, skratt och pokemon go. Kvällen avslutades med ett besök på renöhamn med mor, där vi tillsammans med A-K surrade på bryggorna i kvällssolen. Vilka otroligt bra dagar, tack allihopa.
 
Sen får man väl skämmes över att det tydligt märks hur länge sen jag sist var här och skrev. Bilderna har gått från människor med vinterjacka som picknickar i hopp om att sommaren snart ska komma till fisketurer med skoterkläder till att tillslut komma till bilder där allt är grönt och alla bär klänning. Hehe shame on me. För tillfället ligger jag hemma i hosta och feber, tredje dagen gillt idag. Mor har innan legat isolerad i sängen med samma sjukdom, rätt var det var så hittade den mig. Micaela tyckte att jag kunde passa på att blogga då jag likaså var sjuk och rastlös haha, jordaan. Utöver detta har jag haft en grym sommar hittills, har badat i mängder, äventyrat, festat till tidigt på morgonen och umgåtts med de jag håller varmt om hjärtat. Nu hoppas jag på att så snart som möjligt bli frisk för att kunna göra ett sista ryck med både arbete och studier innan jag äntligen får lite välförtjänt ledighet, drygt två veckor i fina gbg med några av mina bästa vänner, hur fantastiskt? Längtar i massor.
 
Mer än så behövs väl ej sägas? Nu har ni lite bättre koll och lite fler fina bilder att titta på, ni må ju va less dom från förra inlägget, haha. Nu har jag bestämt mig för att se om SOA, börjar ofta med nya serier, intresset svalnar och jag tappar kollen på vart jag var, då ger jag upp helt. Serierna som jag lyckats hålla mig fast vid till slutet må ju va dom jag ser tillsammans med mamma, hon är en trogen serietittare. Nu ska jag titta sen sova, hadeee.