Aloha
Hej alla tappra läsare, vilka underbaringar ni är som fortfarande, år efter år med dålig uppdatering kikar in emellanåt. Har tänkt göra ännu ett försök, ett försök som förmodligen inte kommer att hålla i sig. Men försöka bör man (annars dör man) hehe. Har tänkt dela med mig av lite grann som hänt sedan sist, eftersom att det är några månader sen så kan det hända att mycket uteblir och att det jag publicerar ej kommer att komma i kronologisk ordning, men vad gör det.
 

I slutet av maj åkte jag och mamma till Malta för att hälsa på syster och Christofer. Vi alla bodde tillsammans på ett jätte fint hotell där vi på dagarna låg på taket och njöt i solen och på kvällarna hade sleepover i vardagsrummet. Däremellan shoppade vi, upptäckte staden och åt god mat. Detta var en så kallad slösemester där vi mesta dels av tiden solade, badade och åt.
 
Drack alkohol och umgicks med vänner på Nathalies brännvinsyra, grillade med vänner, spenderade en hel kväll i Majsans bil där vi crusade runt samt åt munkar.
Åkte med mamma och Sofi, iklädd vinterjacka och kollade på alla (kalla)finisar som gick på röda mattan.
 
Hade en rolig utekväll med massa vänner.
Firade midsommar med blommor i håret tillsammans med fina vårdtagare.
 
Gick på kyrkmarknaden, bar långkjol och kände sommaren smått på g.
Åkte på massa äventyr, bland annat på björnsafari. Här ovan ser ni Fanny som lockar på björnar med ett ljudklipp från Youtube, vi fick haters.
Här ser ni min fantastika mammas parkeringar, detta är inte hennes starka sida, speciellt inte med våra stora bilar.
Fyllde 20år. Firade denna dag delvis på jobbet, med min släkt och på kvällen med vänner. Fika, presenter, fina människor, lite alkohol och spel, en underbar dag.
Blev bjuden på födelsedagslunch av Linn på terassen följt av en heldag med henne, bäst. Några dagar efteråt blev jag bjuden på födelsedagsmiddag av Tove där jag samtidigt bjöd henne på födelsedagsdrinkar, underbar kombination.
Pdol, massa fest och massa bakishet. Men det var en bra helg/supernöjd tjej som fick ledigt hela helgen.
Åkte till Luleå för en shoppingdag med min coola mor.
Tillslut hittade värmen äntligen hit, bättre sent än aldrig. Efter flera dagar med konstant arbete fick jag äntligen lite ledigt, spenderade flera dagar på stranden, hann till och med bränna mig.
Jag, Sofi och Johanna åkte iväg på roadtrip, till Göteborg. Med alldeles för många stopp och för mycket semesterfeeling så tog det ca 16h till Ullared där vi började vår vistelse. Om dagarna shoppade vi inne på Gekås och natten spenderade vi i en jätte mysig stuga vi hyrt. Vi bodde nära en liten sjö där vi passade på att ta ett (kallt) dopp, men då solen sken var det verkligen härligt. Efter två dagar i Ullared åkte vi vidare in mot centrala Göteborg där vi bodde hos Johannas underbara släktning. Vi shoppade i massor, åt god mat, festade och spenderade en heldag på Liseberg, där det pga dåligt väder inte var någon kö till något, kände mig som ett litet barn. yey. Trots alldeles för många felkörningar var detta en awesome semester, hade en sån himla rolig vecka!