Well hello there
Påsk firade jag i vanlig ordning men skoter, sol, mat, släkt och vänner. Under dagen körde vi skoter, vi utan kort fick åka släptåg bakom, supermys. Vi grillade, solade och lunchade i mormors stuga. Eftermiddagen spenderade jag hemma hos Micaela med vänner. Vi lagade påskmiddag och letade påskägg. Jag gjorde några dagar innan en skattjakt, men gåtor till ställen vi varit/ har någon koppling till. Det var riktigt roligt och mina bffs blev glatt överraskade. Dagen därefter carpade vi åter. Grillade korv och njöt i det fina vädret.
 
Vi firade fanny med lokalfest. Massa beerpong, alkohol och glada människor förgyllde kvällen.
 
Valborg firade vi hemma hos Karin och Pontus. Vi åt en fabulös brunch följt av lekar och spel. På eftermiddagen grillade vi i solen och festade sedan hela kvällen. Vi blev glatt våldgästade och slapp en krogkväll, som jag längtat efter hemmafest, amen.
 
Idag har jag varit ledig, har en långhelg denna vecka, underbart. På förmiddagen gjorde jag bort massa tråkiga ärenden och ända sedan dess till för en stund sedan har jag varit med mina fina vänner. Vi har altanhängt i det fina vårvädret, spelat kubb och ätit asgod middag. Sen åkte vi även till bergsviken och kollade på fotboll då både Johanna och Sofi är med i laget. Efter matchen åkte vi åter till backen och umgicks, vi fick även besök av Nathalie och Jonas. Kan alltså sammanfatta dagen som en av de bättre. Älskar dagar man är ute i timmar och verkligen njuter, finns inget bättre än den här tiden på året, jag blir så glad i hela kroppen, av värmen, solen, lukten av gräs, förväntningar inför sommar och bara den här frihetskänslan man (jag) får. Även igår carpade jag, hemma hos Linn med henne och Micaela, njöt i solen på hennes altan, for och jobbade kväll och återvände sedan till backen för en grillkväll med dessa plus Fanny och Matte, underbar dag med andra ord.
 
Utöver detta händer ingen nämnvärt, förutom att jag numera går på rad, studerar och umgås med vänner och familj. Samma lika typ. Nu ska jag äntligen sova, vi ses.