2015
En fredag umgicks jag med Carolina, vi festade nyktert hemma hos Max där vi firade att han fått lägenhet, då alla vänner gick ut på krogen åkte jag hem till Elin och såg film med henne och Fanny, samt skjutsade fulla partypeeps. Jobbade hela helgen och älskade handelns ob. 
 
Firade Malin som fyllde 23 år med skattjakt och fika. Bakade ett pepparkakshus som inte alls blev som vi tänkt, men det var en upplevelse och med min syster har jag aldrig tråkigt med. 
Den 23 dec spenderade jag och min familj hos moster för den traditionella uppesittarkvällen, vi spelade bingolotto och mös hela kvällen. Julafton firade vi hemma i skuthamn med fullt hus, åt julbord, spelade spel och öppnade klappar. Vi fick även besök av jultomten och hans julehund och jag fick min efterlängtade iphone 6, materiell lycka.
 
Dagen efteråt åkte vi till Stavaträsk och firade jul nr två med morfar och Stina. Lekte julklappsleken och åt julbord nr två. På kvällen festade jag med mina vänner hemma hos Sofi, på ett hotellrum och på kalles. 
 
Nyår firade jag tillsammans med massa bffs hemma hos Maja. Vi åt trerätters, spelade spel, dansade och hade lekar/utmaningar. På tolvslaget kysstes jag med bästisar innan vi åkte vidare till en annan fest. Kom hem ca fem på morgonen så min kväll var ganska bra ändå.
 
Utöver detta har jag jobbat och umgåtts med familj och vänner. Mer än så händer inte för tillfället, med jag gillar det. Om ett tag ska jag äta lyxmiddag med hela familjen och ikväll ska jag vara med vänner. ses